Connect

Volgens sommigen een hype, volgens anderen een excuus om “flauw” te doen, maar het is veel meer dan “gevoelig” zijn. Hoogsensitief zijn is een persoonlijkheidskenmerk. Er zijn wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat zintuiglijke prikkels intenser ervaren worden en meer tijd nodig hebben om verwerkt te worden. Ieder hoogsensitief persoon is anders, ook al zijn er uiteraard wel raakvlakken. Daarom is het belangrijk inzicht te krijgen. Dan kan je je hoogsensitiviteit als kracht inzetten!!

Hoogsensitiviteit

Wil je leren in je kracht te staan en echt in verbinding te gaan? Kom doen, voelen en ervaren! Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek. Van daaruit kunnen we bekijken wat je nodig hebt.

Dit kan voor kinderen en volwassenen.

Neem ook een kijkje bij
Connect-time voor volwassenen

Narcistisch misbruik, misschien zit je er middenin, misschien stapte je er net uit. Je hebt veel vragen, zowel mbt het narcisme als naar jezelf toe. Hoe kon dit gebeuren? Waarom voel ik mij zo verloren? Ben ik nu gek? Je hebt het gevoel alsof je in een andere wereld leeft. Je bent jezelf kwijt. Je voelt je geïsoleerd want niemand ziet of begrijpt door welke hel je bent gegaan. Je zoekt hulp en stuit op een muur. Hulpverlening vertelt jou hoe je je moet voelen, hoe je zaken best interpreteert en in tegenstelling tot het terug bij jezelf komen, drijf je nog verder af en voelt het alsof je weer in hetzelfde misbruik zit. Een slachtoffer dat de schuld krijgt, zeg maar.

Narcisme

De beste ondersteuning na narcistisch misbruik is de ondersteuning op jouw maat.  De ondersteuning die jij nodig hebt en die jou langzaam terug op jouw eigen tempo naar jezelf terug laat groeien.  Het is zo belangrijk dat jij jezelf terug vindt, dat je snapt dat jij niet gek bent en niet verkeerd was.  Dat je niet dom was om jouw oprechte liefde te delen.  Dat je handelde uit eerlijkheid om die andere een kans te geven.  Dat je niet de boeman bent omdat je voor jezelf koos. Jij, de persoon die je zo lang kwijt bent geweest, staat in dit proces centraal.  Die persoon mag er zijn. Die persoon ben jij.  

ZIE JE DOOR HET BOS DE BOMEN NIET MEER? BEN JE JEZELF KWIJT?

BIJ CONNECT KAN JE JEZELF TERUGVINDEN, IN ALLE RUST, OMRINGD DOOR DE NATUUR.

ZOWEL IN PRIVÉ-SESSIES ALS IN TRAJECTEN.
STUUR GERUST VRIJBLIJVEND EEN MAIL ALS JE VRAGEN HEBT

Burn-out/Bore-out

Hier kan ook preventief gewerkt worden. Maak gerust een afspraak als je twijfelt! 

NIEUW!!  Reeds te ontdekken op de facebookpagina!

RE-CONNECT met je ENERGIE

Een boeiend traject

Meer en meer mensen hebben met een burn-out of bore-out te kampen. Het is meestal het resultaat van een jarenlang gedrag/patronen. Als je burn-out geraakt, ben je op meerdere niveaus uitgeput: fysiek, mentaal, en emotioneel.

Herstel vindt min of meer plaats in deze volgorde: eerst uitrusten, bijslapen, goed eten, bewegen, je emoties verwerken, je denkpatronen doorzien. Je kan bvb een burn-out hebben door dingen te moeten doen die je niet graag doet en tegelijk een bore-out omdat je je kwaliteiten niet kan inzetten.

Aan de hand van een lijst met herkenbare gedragspatronen brengen we in kaart in welke mate je een burn-out en/of bore-out hebt en welke van de vier voorkomende bronnen aan de oorzaak ligt. Je dient op zoek te gaan naar wie jij bent en waar je blij van wordt. Mijn aanpak zet aan tot transformatie. De interactie met de nadruk op doen, maakt dat je jezelf leert (her)kennen en inzicht krijgt in je patronen.