Connect

Ik heet je van harte

Welkom

De visie...

In 2008...

Opende ik mijn Ponyranch Little Far West. Een plek waar kinderen met pony’s kunnen leren omgaan, hoe ze hen kunnen benaderen, poetsen, opzadelen en dan pas rijden. Hierdoor bouwen kinderen een band op met de pony, maar ook met mij. Door de jaren heen merkte ik dat de kinderen en jongeren die op mijn pad kwamen, dikwijls hoogsensitief waren of tekenen van ASS vertoonden.

Ik ontdekte dat ze rustig werden van het werken met pony’s, zelfvertrouwen kregen en zich openden door te vertellen wat hen echt bezig hield.

Ponyranch

Little Far West

Met dank aan Studio Rammeloo

Telefoonnummer:

+32 477 75 08 51

Email:

anjaconnect@gmail.com

Thuiskomen bij jezelf

De voorbije jaren volgde ik  verschillende opleidingen : equicoaching (coachen met paarden), coaching van kinderen/jongeren, rouw, trauma, hsp, intuïtieve ontwikkeling, systemisch coachen, burn-out/bore-out om meer handvatten te hebben en begon ik ook met coachen van volwassenen

 Maar ik heb ook innerlijke kennis. Kennis die iedereen in zich heeft, in hart en ziel, de authentieke zelf waar men door opvoeding, ervaringen, trauma, druk van de maatschappij enz. dikwijls ver van verwijderd is.
 
Via ervaringsgericht en systemisch werken, opstellingen , hulp van paarden en sjamanistische technieken wil ik mensen begeleiden om terug naar de kern te gaan, naar de plek die op geen enkele kaart staat: JEZELF
 
Dit vanuit mijn passie, met hart en ziel. 
Zoals het bij mij enkele jaren geleden ook begon: Thuiskomen bij jezelf.
 
Graag werk ik vanuit verbinding, vandaar de naam Connect. 

Welkom op mijn site! 

Lieve groet, Anja

Coaching op maat

Met jaren aan expertise en ervaring